Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan een goedkopere en snellere manier om betalingen te ontvangen. Bedrijven betalen onnodig hoge kosten voor iedere transactie en moeten vaak lang wachten op hun geld. Dit komt door tussenkomst van verschillende partijen: banken, creditcardmaatschappijen en telecomproviders. Consumenten op hun beurt ervaren betalen met cash of met een kaart vaak als ouderwets, onhandig en langzaam.

Daalder heeft een nieuw betaalsysteem ontwikkeld waarmee bedrijven goedkoop, snel en veilig mobiele betalingen kunnen ontvangen en verrichten. Dit gebeurt via de Daalder Webkassa en de Daalder App: een e-wallet die je kunt vullen met Daalders, digitale euro’s. 

Omdat Daalder buiten de banken om werkt betalen bedrijven geen hoge transactiekosten en hoeven zij niet meer op hun geld te wachten. Betalingen via Daalder staan altijd direct op uw account. Consumenten kunnen met de Daalder App makkelijk en snel betalen via hun smartphone. Zonder cash of pinpas.

Daalder is opgericht in 2013 door Renz Millenaar en Romke de Vries. Volgens CEO Renz Millenaar voorziet Daalder in een tweeledige maatschappelijke behoefte: enerzijds de behoefte van de consument aan snelheid en gemak en anderzijds de behoefte van bedrijven aan lage transactiekosten en een snellere ontvangst van betalingen.

Renz Millenaar

renz_millenaar

Renz is de founder van Daalder. Hij begon zijn carrière in de financiële wereld, aanvankelijk in de advocatuur in Hong Kong, Londen en Amsterdam. Na zijn MBA in Madrid is hij enige tijd werkzaam geweest in de investeringswereld, waarbij hij zich vooral richtte op jonge, innovatieve bedrijven. Tijdens deze periode is Renz erachter gekomen dat hij het meest passie en affiniteit heeft met ondernemen. Reeds in 2012 is hij begonnen met het vormgeven van Daalder. Na een lange periode van marktonderzoek en technische ontwikkeling heeft Renz nu heel veel zin om Daalder in Nederland en internationaal uit te rollen. Renz is de CEO van Daalder.

Vince Blondeel

Vince

Vince heeft zowel een technische achtergrond, HTS, als een universitaire, Bestuurskunde/Organisatiekunde. Direct na zijn studie is hij gestart in de financiële dienstverlening. Vince heeft in diverse commerciële functies gewerkt bij Achmea, Aon Consulting en Zurich Financial Services. Zijn brede studieachtergrond en meer dan twintig jaar commerciële ervaring zet hij in bij Daalder als CCO. Vince is co-owner van Daalder.

Romke de Vries

romke_de_vries

Romke heeft Computational Economics gestudeerd aan de econometrie faculteit van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na wat omwegen is hij terecht gekomen bij SOG ICT, expert in virtualisatie en netwerk infrastructuur. Complexe problemen oplossen en daarnaast ondernemen zit hem in het bloed, hij deed dat ook al tijdens zijn studie en Romke is behalve manager dan ook mede-eigenaar van SOG ICT.
Nu is hij klaar om de vernieuwende en inspirerende uitdaging die Daalder biedt aan te gaan. Romke is co-founder en CTO van Daalder.